Team achter onofficiële Metroid 2-remake maakt eigen metroidvania

Team achter onofficiële Metroid 2-remake maakt eigen metroidvania

SquidShock Studios, de ontwikkelaar van de fangame Another Metroid 2 Remake, werkt aan een eigen metroidvania genaamd Bō: Path of the Teal Lotus.

De game draait om het personage Bō, die achter de geheimen van een mysterieuze shogun probeert te komen. Spelers gebruiken de staf van Bō voor gevechten en kunnen allerlei andere moves uitvoeren om zich voort te bewegen in de spelwereld.

SquidShock begon in 2021 al aan de game, maar het team bestond toen nog maar uit twee mensen. Inmiddels is er een succesvolle Kickstarter-campagne gehouden en zijn er meer leden aan het team toegevoegd. Het plan is om de game in 2023 voor Nintendo Switch en pc uit te brengen. Hieronder zijn beelden te zien.

De meeste mensen die aan de game werken, hebben ook samengewerkt aan Another Metroid 2 Remake, een onofficiële remake van Metroid 2. De game werd in 2016 uitgebracht, maar na diverse DMCA's van Nintendo werd het spel en het bijbehorende blog offline gehaald. Kort daarna kondigde Nintendo Metroid: Samus Returns aan, een remake van Metroid 2 voor 3DS.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Metroid meets Okami?! Count me in :-D

0
test

Dit ziet er echt geweldig uit.

0

Aanbevolen voor jou