Nieuws
Destiny 2

Te vroege Lightfall-update maakte Destiny 2 op PS5 kort onspeelbaar

Bungie heeft de update inmiddels teruggerold

Geschreven door Michel Musters op
PlayStation 5-gamers konden Destiny 2 kortstondig niet spelen op PlayStation 5, omdat Bungie te vroeg de Lightfall-update uitbracht.

Bungie bracht in sommige regio - waaronder Europa en Japan - de update voor Lightfall te vroeg uit. Dit zorgde er voor dat spelers de game helemaal niet meer op konden starten. 

Het bedrijf reageerde kort na het probleem op de situatie en liet weten dat ze de update introkken. Mensen die de update al hadden gedownload, moeten de game verwijderen, het Destiny 2-icoontje in de bibliotheek op PS5 selecteren, specifiek de P5-versie kiezen en op 'download' drukken om de game opnieuw te installeren.

Lightfall komt op aanstaande dinsdag. Het betreft de zevende grote uitbreiding voor de game en bevat nieuwe missies, een nieuwe locatie, nieuwe exotische wapens en gear en de nieuwe Strand-subklasse.

Spelers reizen af naar een met neon verlichte stad in de buitenste regionen van het zonnestelsel. De soldaten van de Shadow Legion vechten met de Guardians terwijl de Witness neerdaalt op aarde.

Onlangs kwam de 'launch trailer' van de uitbreiding uit. Die is hier te bekijken.

Dit artikel delen:

Lees meer

Valve bevestigt data voor Steam Sales en Steam Next Fests in 2023 Pokémon Sleep wordt mogelijk tijdens Pokémon Presents getoond
0

Reacties op: Te vroege Lightfall-update maakte Destiny 2 op PS5 kort onspeelbaar

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.