Te vroege Lightfall-update maakte Destiny 2 op PS5 kort onspeelbaar

Te vroege Lightfall-update maakte Destiny 2 op PS5 kort onspeelbaar

PlayStation 5-gamers konden Destiny 2 kortstondig niet spelen op PlayStation 5, omdat Bungie te vroeg de Lightfall-update uitbracht.

Bungie bracht in sommige regio - waaronder Europa en Japan - de update voor Lightfall te vroeg uit. Dit zorgde er voor dat spelers de game helemaal niet meer op konden starten. 

Het bedrijf reageerde kort na het probleem op de situatie en liet weten dat ze de update introkken. Mensen die de update al hadden gedownload, moeten de game verwijderen, het Destiny 2-icoontje in de bibliotheek op PS5 selecteren, specifiek de P5-versie kiezen en op 'download' drukken om de game opnieuw te installeren.

Lightfall komt op aanstaande dinsdag. Het betreft de zevende grote uitbreiding voor de game en bevat nieuwe missies, een nieuwe locatie, nieuwe exotische wapens en gear en de nieuwe Strand-subklasse.

Spelers reizen af naar een met neon verlichte stad in de buitenste regionen van het zonnestelsel. De soldaten van de Shadow Legion vechten met de Guardians terwijl de Witness neerdaalt op aarde.

Onlangs kwam de 'launch trailer' van de uitbreiding uit. Die is hier te bekijken.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou