Overzicht met nieuwe pokémon uit Sword en Shield gelekt

Overzicht met nieuwe pokémon uit Sword en Shield gelekt

De release van Pokémon Sword en Shield komt steeds dichterbij en het wordt alsmaar moeilijker om spoilers te ontwijken. De afgelopen dagen zijn er weer een flink aantal nieuwe pokémon gelekt.

Op verschillende sites en fora zijn een aantal pokémon uit de nieuwe games gelekt. Eerder deze week lekte bijvoorbeeld de evoluties van de starter-pokémon Sobble en Grookey. Redittor TonyTHTony204 plaatste een screenshot op Reddit waarin de evoluties zijn afgebeeld.

 

De evolutie van Scorbunny is nog nergens op het internet verschenen. Maar dit is nog lang niet alles; er is namelijk een afbeelding opgedoken waar een hele hoop pokémon, afkomstig uit de nieuwe game, zijn te bewonderen. Het lekken van nieuwe pokémon houdt maar niet op, het is te hopen dat nog niet alle pokémon zijn gelekt tegen de tijd dat Pokémon Sword en Shield in verschijnen.

 

Naast al deze pokémon zijn er ook een aantal verhaalelementen gelekt, maar hier gaan we niet verder op in, het moet immers wel een nieuwe ervaring blijven. Mensen die zichzelf écht niet kunnen inhouden, kunnen de Subreddit van Pokémonbezoeken.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Volgens mij is intussen zelfs de hele pokedex al gelekt.

0
test

Erg leuke pokemon!!

0

Aanbevolen voor jou