'Talloze' cloudgames naar Nintendo Switch

'Talloze' cloudgames naar Nintendo Switch

Er zijn meer cloudgames onderweg naar de Nintendo Switch. Dat laat ontwikkelaar Ubitus weten aan href="https://markets.businessinsider.com/news/stocks/ubitus-partners-with-505-games-to-release-control-ultimate-edition-cloud-version-on-nintendo-switch-tm-in-major-markets-worldwide-1029735742#" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Business Insider</a>.

Deze week bracht Ubitus Control Ultimate Edition, in samenwerking met 505 Games, naar de Nintendo Switch. Volgens CEO Wesley Kuo werkt het bedrijf met 'talloze vooraanstaande ontwikkelaars' cloudgames naar de Nintendo Switch te brengen.

Het Taiwanese bedrijf levert software development kits aan uitgevers om eenvoudiger grote games te streamen naar telefoons, tablets en de Nintendo Switch. Eerder voorzag het titels als Resident Evil 7 van een cloudversie in Japan en werkt het momenteel ook aan Hitman 3 voor de Switch.

Control Ultimate Edition is grofweg 15 minuten gratis te proberen in de Nintendo eShop en kent een prestatiemodus en een kwaliteitsmodus die ray-tracing ondersteunt.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heb hem even getest op switch en vond het prima werken. Want dit is een hele zware game.

0

Ben wel benieuwd of de Switch Lite zijn plek weet te behouden als de Pro er eenmaal is. Ik geniet ervan games als Skyrim en Doom op een handheld te spelen zou top zijn als games als resident evil 3 en 7 ook nog uit zouden komen 👍

0

Aanbevolen voor jou