Tales of-jubileumstream wordt 15 december uitgezonden

Tales of-jubileumstream wordt 15 december uitgezonden

Op 15 december wordt er een grootschalige livestream gehouden om het vijfentwintigjarige bestaan van de Tales of-franchise te vieren.

Tijdens de Japanse livestream, die op 15 december om 12:00 uur 's middags Nederlandse tijd begint op Twitch, komen diverse ontwikkelaars, componisten en andere artiesten langs die hebben gewerkt aan de franchise.

Naast dat er veel wordt teruggeblikt, moet de livesteam ook "de nieuwste informatie over de serie" bevatten. Mogelijk staan er dus nieuwe aankondigingen op stapel, of nieuwe informatie over het aankomende spel in de reeks, Tales of Arise. Die game stond gepland voor een release in dit jaar, maar werd voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Een uitgebreide beschrijving over welke mensen allemaal meedoen aan de stream, is op DualShockers te vinden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zeer leuke serie dus ben benieuwd!

0
test

Dit is nou echt zon serie die ik eigenlijk altijd vergeet, omdat ik altijd eerst kijk naar final fantasy, en dragon age, en de andere "grote"rpg series, en dan meestal pas op t einde van een console cyclus weer herontdek en dan denk "wat is dit goed eigenlijk" Onlangs in de sale Tales of Vesperia en Tales of Berseria gekocht en het zijn beiden pareltjes hoor.

0

Aanbevolen voor jou