Nieuws
Tales of Arise finisher

Tales of Arise is een miljoen keer verscheept

Game kwam afgelopen vrijdag uit

Geschreven door Michel Musters op
Tales of Arise is wereldwijd een miljoen keer verscheept, zo heeft Bandai Namco aangekondigd.

Onder dat aantal vallen alle verscheepte exemplaren, alsmede alle digitaal verkochte exemplaren. Tales of Arise verscheen afgelopen vrijdag op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Steam. Bandai Namco kondigde ook aan dat de complete Tales of-serie inmiddels 25 miljoen keer is verscheept. 

Tales of Arise speelt zich af in een zonnestelsel waarin twee buurtplaneten genaamd Dahna en Rena zijn. De inwoners van Dahna zien Rena duidelijk in de lucht. Er bestaan dan ook legendes over Rena en diens bevolking, maar deze legendes verbloemen een duistere waarheid. De mensen van Rena heersen namelijk over Dahna en stelen de vele bronmaterialen van de planeet.

Gamer.nl gaf een 8 aan de game: "Tales of Arise heeft een chaotisch maar onderhoudend en strategisch gevechtssysteem, een weelderige en prachtig vormgegeven wereld om te verkennen en personages waarin je jezelf kunt herkennen. De rode lijn van het verhaal – de underdog die de tirannie ten val brengt – is een mooie motivatie. Grotere vernieuwingen blijven uit, maar dat neemt niet weg dat deze Japanse actie-rpg een feest is voor iedereen met interesse in de reeks en ’het genre in het algemeen."

Tales of Arise fight

Dit artikel delen:

Lees meer

Anthony Mackie speelt hoofdrol in Twisted Metal-televisieserie Sony onthult Destroy All Humans 2-remake per ongeluk te vroeg
1

Reacties op: Tales of Arise is een miljoen keer verscheept

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    denver

    • 16 september 2021 09:31
    Verscheept is per schip vervoerd.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.