Nieuws
Tales of the Borderlands

Tales from the Borderlands Redux mogelijk gelekt

En zit er ook een vervolg aan te komen?

Geschreven door Michel Musters op
Op Reddit zijn twee video's verschenen die mogelijk een rerelease van de episodische gamereeks Tales from the Borderlands tonen.

De twee video's staan op r/GamingLeaksAndRumours en zijn geplaatst door een gebruiker die zijn account inmiddels heeft verwijderd. Hier en hier zijn de video's te zien. Daarin is duidelijk 'Tales from the Borderlands Redux' te zien, wat lijkt te wijzen op een soort van heruitgave van de episodische reeks.

Aan het begin van de trailer worden Telltale, Gearbox Software, 2K en AdHoc Studio genoemd. Dat is opvallend, omdat AdHoc en Telltale op dit moment ook samenwerken aan The Wolf Among Us 2. Mogelijk wordt hetzelfde gedaan voor deze heruitgave.

Aan het einde van de tweede video wordt 2020 als releasejaar genoemd en blijft het cijfer '2' wat langer in beeld, wat lijkt te hinten naar een vervolg op de reeks. De url 'talesfromtheborderlands.com' wordt ook getoond in de video, maar die url werkt vooralsnog niet.

Vooralsnog hebben bovengenoemde bedrijven nog niets gereageerd op de geruchten.

Dit artikel delen:

Lees meer

De beste gamedeals van de week: Little Nightmares, Borderlands 3 en Octopath Traveler Klassieke actiegame Shadow Man krijgt remaster
1

Reacties op: Tales from the Borderlands Redux mogelijk gelekt

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • gimbal2

    • 19 maart 2020 09:28
    In plaats van Tales te negeren na de ondergang van Telltale is Gearbox er juist mee in zee gegaan en zijn karakters onderdeel geworden van de hoofd franchise dus het zou me niets verbazen als ze het verder uit gaan bouwen. Waar Tales 1 een waardige afsluiter gaf aan Handsome Jack kan ik me voorstellen dat een Tales 2 wat meer kracht kan geven aan de Calypsos en Typhon Deleon. BL3 laat ze nou niet echt knallen helaas.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.