WAR.......of oorlog, hoe je het wilt noemen. Japan in de 14de en 15de eeuw werd er door verscheurd. Vele gaven hun leven voor hun meester, veelal voor niets maar veelal ook voor hun eer of die van hun meester. Hoe zou het zijn om eens in de schoenen, of houten klompjes in dit geval, van zo'n heerser te staan? Tijdens je strategisch hak en snijwerk van Shogun : Total war heb je hier al eens eerder aan kunnen ruiken, in de toekomst kan het met Takeda, een nieuwe game van Magitech.

De dudes bij eUniversGames, hebben een interview gehouden met Project Director Ming-Sheng Lee, hoe kan het ook anders, over hun game.

Jah, Shogun, maar dan van bovenaf

Takeda verteld het verhaal van de gelijknamige 16de eeuwse warlord, Takeda Shingen. Tijdens zijn campagne om oorlog te stoppen in Japan, gaat menig Japanner naar de eeuwige rijstvelden, of was het nou jachtvelden? Aan jou om het nog eens lichtjes over te doen. Trek zijn houten klompjes aan en richt schade aan.

Naarstig aan het zoeken naar een publisher voor hun game, hebben ze wel vermeld al een public demo beschikbaar te hebben. Dus wie oh wie gaat deze game uitbrengen.

Je kunt de site van Magitech hier vinden.