Take-Two wil elk jaar een nieuwe franchise lanceren | Gamer.nl

Take-Two wil elk jaar een nieuwe franchise lanceren | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We gaan elk jaar proberen een nieuwe franchise te introduceren die op de lange termijn gaat werken voor ons", aldus Lewis. Hij meldt dat de uitgever veel tijd en geld steekt in het ontwikkelen van een brede portfolio aan kwaliteitsgames. Het kan echter wel een tijdje duren voordat alle series bekend zijn bij het grote publiek. Toch verwacht Lewis dat het bedrijf dat de games op de lange termijn voor een financiële stabiliteit zorgen die de investeerders graag willen zien.

Take-Two is de uitgever van games als Grand Theft Auto IV, BioShock 2, Borderlands en Red Dead Redemption. In augustus komt de uitgever met Mafia II, het langverwachte vervolg op het veelgeprezen Mafia. Max Payne 3 zou eerst ook dit jaar komen, maar is inmiddels uitgesteld naar volgend jaar.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou