Take-Two werkt aan drie onbekende remakes of remasters

Take-Two werkt aan drie onbekende remakes of remasters

Take-Two Interactive heeft drie nog onaangekondigde remakes of remasters in de maak.

Dat blijkt uit een recente presentatie voor aandeelhouders, zo merkte men op ResetEra op. Het bedrijf brengt sowieso al later dit jaar Grand Theft Auto 5 voor PlayStation 5 en Xbox Series X en S uit en komt ook met een standalone release van GTA Online. Ook Kerbal Space Program komt naar de nieuwe consoles. Er zijn echter ook drie "versies van eerder uitgekomen games" in ontwikkeling. 

Om welke games het gaat, is vooralsnog niet bekend. Er gingen eerder al geruchten over remakes van Grand Theft Auto 3 en vervolgen Vice City en San Andreas, maar dit is nooit bevestigd. Ook wordt er al jaren gepraat over de terugkeer van Bully. Games van 2K Games vallen echter ook onder Take-Two Interactive, dus ook franchises als Bioshock en Borderlands kunnen bedoeld worden.

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Messtranor Mij lijkt het ook geweldig, maar aan de andere kant: Iedereen herinnert zich de game als geweldig nu. Het is alleen te hopen dat het wel zo blijft , want bij Maffia 1 vond ik dat echt tegenvallen. Ik had bijv. Maffia 1 nooit gespeeld en iedereen was daar zo lovend over. Toen ik de gamen ging spelen vond ik het vies tegenvallen. Je kon bijna niets en het was ontzettend lineair. Je kunt zeggen: Dit kon je van te voren weten, maar ik had meer verwacht van een 2020 remaster game en hoop dat als Vice City echt voor verbetering gaat.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Mellieee het is algemeen bekend dat de nieuwe locatie voor GTA VI Vice City gaat worden, dus verwacht hier geen remake van. San Andreas en Liberty City daarentegen kan nog wel wat zijn.

0

@Messtranor Vice city kan anno 2021 echt niet meer. Die map is veel en veels te klein om enigszins te blijven boeien.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Ben die remakes en remasters een beetje zat. Voor leuke nieuwe games moet je tegenwoordig bij die Indie devs zijn.

0

Aanbevolen voor jou