Take-Two stopt voorlopig niet met updates GTA Online

Take-Two stopt voorlopig niet met updates GTA Online

Take-Two Interactive, het moederbedrijf van Rockstar Games, bevestigt dat het door blijft gaan met het ondersteunen en updaten van GTA Online, ondanks de goede prestaties van Red Dead Online.

Het is alweer een aantal jaar geleden sinds de lancering van Grand Theft Auto 5 en GTA Online, maar het spel is nog steeds een van de meest gespeelde en verkochte spellen. Vorig jaar werd bekend dat het spel 6 miljard dollar aan omzet heeft gegenereerd, en sinds november 2018 er wereldwijd meer dan 100 miljoen kopieën zijn verscheept van GTA 5.

Met de lancering van Red Dead Redemption 2 en Red Dead Online werd de toekomst van GTA Online echter onzeker. De verkopen van de nieuwe Rockstar-game hebben al de 23 miljoen bereikt, en Red Dead Online presteert tot nu toe beter dan dat GTA Online deed vlak na lancering. De focus van de uitgever zal dan ook liggen bij het ontwikkelen van content voor Red Dead Online.

Red Dead

Toch verzekert Take-Two Interactive dat GTA Online blijft beschikken over ondersteuning en updates. Verdere details over hoe vaak deze updates worden uitgebracht en wat voor soort content dit gaat zijn, worden niet vermeld. De laatste grote GTA Online-update kwam uit in december 2018. Deze update, genaamd Arena War, voegt onder andere drie futuristische wapens, twaalf nieuwe voertuigen met elk drie kleurenvarianten en een nieuwe spelmodus toe.

Verder werd bekend gemaakt dat de microtransacties van GTA Online nog steeds een stabiele bron van inkomsten zijn. Sterker nog, de Shark Cards verkopen beter dan ooit volgens Take-Two. Vorige week kreeg de maker van een GTA Online-cheat programma nog een boete van 150.000 dollar, nadat Take-Two hem voor de rechter had gesleept.

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Leuk om te horen. Had al gehoord dat de updates elkaar zouden afwisselen. Het is logisch dat Red Dead Online nu beter loopt want het is nieuw. GTA Online loopt al dik 5 jaar. Heb het zelf nooit nodig gevonden om Shark Cards te kopen al heb ik er wel eentje gekregen bij een exemplaar van de game. Geld verdienen is goed te doen als je weet wat en hoe je dat moet doen. Maar ja er zijn altijd mensen die er geen moeite voor willen doen.

0
test

@bigds9fan Heb mijn zaakjes redelijk op orde inderdaad. Zonder 1 shark card te kopen bezit ik zo'n beetje ieder type business/gebouw en aardig wat essentiële en minder essentiële voertuigen. Moet wel zeggen dat nu mijn maten er klaar mee zijn ik het ook een stuk minder begin te vinden.

0
test

@kleinekoosjer Speel het veel passief dus wachten tot een lading klaar is en verkopen en speel veel bij vlagen. Ik vind het vooral knap dat ze een 5 jaar oude game nog zo goed ondersteunen.

0

Aanbevolen voor jou