Take Two heeft besloten het controversiële spel Manhunt 2 voorlopig niet uit te geven. De uitgever gaat eerst na welke actie ze kunnen ondernemen na de leeftijdsaanduidingen van de BBFC en ESRB. "We blijven geloven in dit geweldige spel en de vrijheid van creatieve uiting", aldus Take Two voorzitter Strauss Zeinick.

Als Take Two de leeftijdsaanduidingen niet kan bevechten, zit er niets anders op dan de game aan te passen. In Amerika heeft de game een AO-rating (Adults Only) gekregen, waardoor Sony en Nintendo het niet meer op hun platforms willen laten verschijnen. Als Manhunt 2 wordt beoordeeld met een M-rating (Mature), mag het spel aan 17 jaar en ouder worden verkocht en daar hebben de meeste winkels geen bezwaar tegen.

Over de hele wereld worden landen opgeschrikt door de heibel rondom Manhunt 2. Ook in Nederland ziet de regering niets liever dan een verbod. Was het eerst alleen Tweede Kamerlid Dijsselbloem van de PvdA, willen nu ook de overige coalitie-partijen CDA en ChristenUnie het spel niet meer in de Nederlandse winkels hebben.