Take-Two richt nieuwe studio op voor Kerbal Space Program 2-ontwikkeling

Take-Two richt nieuwe studio op voor Kerbal Space Program 2-ontwikkeling

Private Division, een dochterbedrijf van Take-Two, heeft een nieuwe studio geopend die zich volledig richt op de ontwikkeling van Kerbal Space Program 2.

Kerbal Space Program 2 werd vorig jaar aangekondigd en samen door Private Division en Star Theory Games ontwikkeld. De ontwikkeling van het spel gaat nu volledig naar de nieuwe, nog naamloze studio die opgericht is. Star Theory-directeur Jeremy Ables, creative director Nate Simpson en hoofdproducent Nate Robinson vertrekken ook naar de studio.

Het vervolg op de geprezen simulatiegame waarin spelers hun eigen raket bouwen om door de ruimte te reizen biedt nog meer mogelijkheden om een ruimteprogramma te bouwen. Spelers kunnen in dit vervolg kolonies creëren om materialen te verzamelen. Deze kolonies worden steeds slimmer en kunnen op een gegeven moment hun eigen technologie bouwen en daarmee verder de sterren verkennen. Ook intergalactische ruimtereizen zijn mogelijk.

Kerbal Space Program 2 moet ergens het het fiscale jaar 2021, dat loopt van 1 april 2020 tot en met 31 maart 2021, uitkomen op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Was een leuk spel,maar heb het wel gezien en gespeeld.

0

Aanbevolen voor jou