De vijf webdomeinen die vastgelegd zijn, zijn: CashForDeadDreams.com, SixFigureTemps.com, StopPayingYourMortgage.net, HammersteinFaust.com en LifeInvader.com. Momenteel hebben de websites nog geen inhoud.  

Met name HammersteinFaust.com lijkt te wijzen op een nieuwe Grand Theft Auto-game. Isaac Hammerstein is een personage uit de GTA-serie. Hij is de stiefvader van talkshowpresentator Lazlow Jones en eigenaar van het in-game bedrijf Isaac Hammerstein and Daughters Funeral Services.

De humoristische insteek van de domeinnamen zijn ook een aanwijzing dat ze zijn vastgelegd voor een nieuwe GTA-game. Ook voor de lancering van Grand Theft Auto IV werden er veel verschillende webdomeinen vastgelegd. Deze domeinen zijn in het spel vanuit internetcafé Tw@ te bezoeken; buiten het spel leiden de domeinen naar de officiële website van Grand Theft Auto IV. 

Stuntman

Een ander gerucht dat mogelijk wijst op een nieuwe Grand Theft Auto-game, is het curriculum vitae van stuntman Declan Mulvey. Op zijn cv beweerde Mulvey mee te werken aan GTA V. De stuntman heeft inmiddels laten weten dat dit een typefout is en heeft de titel inmiddels aangepast naar Grand Theft Auto IV. Op zijn website wordt GTA IV echter niet vermeld bij werkervaring, terwijl Rockstar Games' Manhunt 2 en Red Dead Redemption er wel op staan. Ook op zijn profiel op filmsite IMDB ontbreekt een vermelding van GTA IV. Dit leidt tot de geruchten dat Mulvey wel degelijk aan een nieuwe GTA-game werkt, maar zijn cv heeft aangepast op aandringen van Take-Two.