Jack Thompson, de advocaat die er alles aan doet om diverse games, van The Sims 2 tot Grand Theft Auto, uit de schappen te krijgen, lijkt zichzelf met z'n ophitsende gedrag inmiddels aardig in de vingers te snijden. Take Two Interactive bekijkt namelijk of het mogelijk is om Thompson zelf voor de rechter te krijgen vanwege uitlatingen die hij deed na de uitspraak in een zaak die Thompson had aangespannen om de game Bully te verbieden. Thompson beschuldige de rechter namelijk van lachen tijdens zijn uitspraak en trekt daarmee de objectiviteit van de rechter in twijfel.

Take Two gaat kijken of het mogelijk is dat Thompson door deze uitspraak voorlopig uit de rechtbank geweerd kan worden. Ook een aantal advocaten uit Philadelphia overweegt stappen tegen Thompson, omdat de advocaat hen beschuldige van een persoonlijke hetze tegen zijn persoon. Hoewel Thompson officieel nog niet aangeklaagd is, zouden de rechtzaken er eventueel toe kunnen leiden dat Thompson zelfs enkele maanden de gevangenis in moet vanwege zijn onbezonnen uitspraken.

Dit weerhoudt Thompson er overigens niet van om voorlopig zijn mond te houden. Hij heeft alweer mailtjes de deur uit gedaan waarin hij aangeeft dat de mogelijke gerechtelijke stappen van Take Two er alleen maar zijn, om te verbergen welke gerechterlijke dwalingen tijdens het Bully-proces hebben plaatsgevonden.