Daar zaten we natuurlijk allemaal op te wachten! Na alle discussies die de ronde deden met betrekking tot Take Two games kwam de publisher eindelijk tot inkeer en besloot het goede pad te bewandelen. Een game waar Jack Thompson en Hillary Clinton geen, maar dan ook geen enkel, bezwaar tegen kunnen hebben.

De game is genaamd Stacker en draait allemaal om het opstapelen van lichtgewicht dozen. De dozen zijn allemaal bruin, zoals we gewend zijn, en hebben geen scherpe hoeken. Bedoeling van de game is het opstapelen van de dozen. Er zijn geen aantallen aan verbonden of een tijdslimiet, dus gelukkig sta je niet onder druk!

Take Two geeft aan dat er geen opwinding of emoties bij dit spel komen kijken. De speler hoeft daar gelukkig niet meer bang voor te zijn. Om het helemaal uit te sluiten bestaan de graphics compleet uit rechthoekige polygonen in verschillende tinten bruin.

Om er zeker van te zijn dat spelers zich niet gaan identificeren met de hoofdpersoon in Stacker, zie je alles vanuit het eerste persoonsperspectief. Ook heeft de hoofdpersoon geen naam wat alles wel zo simpel houdt.

Tijdens de Tokyo Game Show werd een demo versie van Stacker getoond en deze kreeg veel positieve aandacht van ouders

die de game prezen om zijn onstimulerende visuals, ontbreken van een verhaallijn en de algehele saaiheid van het spel.

"After playing Stacker, there is absolutely no reason for anyone to want to take boxes, crates, or any other polygonal object, and place them atop one another, as seen in this gem of a game. No kid in the world could possibly get anything out of it. There's no reason why the video-game industry shouldn't be making a lot more games like this."

Toch leidt Stacker alweer tot mogelijke rechtzaken. Zo zeggen ouders dat Stacker kinderen van gezinnen met lagere inkomens tegen het stapelen van dozen kan laten keren, een baan die toch wel in het verschiet voor hen ligt.

Oke, voor al de mensen die nu gaan posten dat een game over het stapelen van dozen "best wel kickuh" zou kunnen zijn. Dit is een hoax! Niet echt dus. We hebben navraag gedaan bij Take-Two en zij konden de game Stacker niet op hun releaselijst terugvinden maar konden hartelijk om deze grap lachen.