Take-Two geeft nieuwe game van ontwikkelaar Ori-spellen uit

Take-Two geeft nieuwe game van ontwikkelaar Ori-spellen uit

Private Division, een dochteronderneming van Take-Two Interactive, geeft de volgende game van Ori-ontwikkelaar Moon Studios uit.

Dat werd vannacht aangekondigd. Private Division kocht eerder al de studio achter Kerbal Space Program op en geeft het vervolg uit. Ook heeft het bedrijf The Outer Worlds, Ancestors: The Humankind Odyssey en Disintegration uitgegeven.

Moon Studios is bekend van de geprezen metroidvania Ori and the Blind Forest en het recent verschenen vervolg Ori and the Will of the Wisps. Deze games werden door Microsoft uitgegeven.

Hoewel er nog nagenoeg niets over de nieuwe game van Moon Studios bekend is, liet ontwikkelaar Boris Hiestand in een aflevering van Powerpraat op Power Unlimited eerder dit jaar weten dat het om een actie-rpg gaat. "Het klopt dat we daar aan werken, maar dat is ook het enige wat ik erover kan zeggen. De bedoeling is dat je de game nergens mee kan vergelijken en we willen het genre vernieuwen. Maar als je het moét vergelijken, dan kan je denken aan games als Dark Souls, Zelda en Diablo. Het wordt sowieso een totaal andere game dan Ori en in een andere stijl."

Private Division heeft ook aangekondigd nieuwe games uit te gaan geven van OlliOlli-makers Roll7 en Armello-ontwikkelaar League of Geeks. Ook van deze games is nog niets bekend.

Ori and the Will of the Wisps

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou