Take-Two: 'Gamers zijn klaar voor games van 70 dollar'

Take-Two: 'Gamers zijn klaar voor games van 70 dollar'

Take-Two Interactive-CEO Strauss Zelnick meent dat gamers bereid zijn om tegenwoordig 70 dollar voor games neer te leggen.

Dat meldt hij tijdens een vragensessie op de Morgan Stanley Technology, Media & Telecom Conference. "We bieden een reeks uitzonderlijke ervaringen met veel herspeelbaarheid. De vorige prijsstijging in de VS was in 2005-2006. Dus we denken dat consumenten er klaar voor zijn."

Zelnick had het specifiek over de prijsstijging van next-gen games in de VS naar 70 dollar. In Europa vertaalt zich dit naar enkele games die voor 80 euro in plaats van de gebruikelijke 70 euro te koop zijn op PlayStation 5 en Xbox Series X en S. 

Niet alle games op de nieuwe consoles kosten 80 euro. Zelnick liet ook weten dat Take-Two het per gamerelease bekijkt en dat dus niet alle games voor dit volledige bedrag te koop worden gezet.

Zelnick liet in dezelfde vragensessie ook weten dat de aankomende Grand Theft Auto 5-overzetting op PlayStation 5 en Xbox Series X en S geen simpele remaster wordt. Of dat betekent dat de game ook voor 80 euro te koop komt te staan, is niet bekend.

Grand Theft Auto 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@denver Er zijn enkele game reeksen waar het me niet al te veel boeit wat de prijs is. Voor een civilization 7, diablo 4, battlefield 6, historische total war of nieuwe elder scrolls game. Betaal ik zonder nadenken ook 120 euro ipv 60-80 euro. Maar mijn budget voor games staat wel redelijk vast. Dus als de gemiddelde prijs voor een pc game met 10 euro omhoog gaat. Betekend dit dat ik andere games niet meer zal aanschaffen of me meer ga richten op de zomer/winter kortingen. En dus wacht met de aanschaf van bepaalde games voor een hogere korting.

0
test

@Denver. Een Ik koop Nintendo titels wel vaak voor de volle mep maar die worden toch nooit goedkoper en kan je vaak ook wel weer leuk verkopen. Maar pc en andere third party titels zijn zo snel goedkoper dat je echte fan moet zijn om day one een titel te hebben. Die pre orders dingetjes dat je poppetje een extra kleur onderbroek heeft ofzo interesseert me dan ook geen ene bal.

0

Aanbevolen voor jou