De grootste heisa-om-niets sinds de tepel van Janet Jackson, het Hot Coffee schandaal van Grand Theft Auto: San Andreas, heeft een staartje gekregen. Take 2 Interactive heeft namelijk een dagvaardiging ontvangen van de District Attorney of the County of New York, waarin men wordt verzocht diverse documenten aan te leveren die verband kunnen hebben met deze kwestie, daterend vanaf 1 oktober 2001.

De te leveren documenten moeten onder andere informatie bevatten over de wetenschap bij de leidinggevenden, dat er verborgen, seksueel getinte scènes in het spel aanwezig waren, over de submissie van het spel bij de ESRB (Entertainment Software Rating Board) en de uitlatingen van het bedrijf omtrent de Hot Coffee affaire.

Oeh bah, seks! Met de kleertjes aan zelfs, gatver. Schiet dat onkuise mokkel maar een kogel door de kop, dat vinden we niet erg.

Wat men precies met deze documenten wil doen, is onbekend. Onlangs werd echter nog bekend dat Take 2 geen geldboete kreeg na het Hot Coffee schandaal, maar dat men bij een volgend gelijkaardig schandaal wel op fikse boetes kon rekenen. Hiermee leek de kous af, maar blijkbaar wil men de zaak nog wat grondiger onderzoeken.

Het gaat hier immers om een kwestie van leven en dood!