Taiwanese-politie vindt eigenaar verloren Switch via Animal Crossing

Taiwanese-politie vindt eigenaar verloren Switch via Animal Crossing

Ene meneer Jheng is herenigd met zijn verloren Nintendo Switch door een slimme actie van de Taiwanese-politie. Dit deden ze door contact te leggen met Menneer Jheng’s vrienden via Animal Crossing: New Horizons.

Meneer Jheng verloor zijn Nintendo Switch in Taipei en werd gevonden door een voorbijganger die hem inleverde bij de politie. De politie had alleen geen idee hoe ze de eigenaar van de Nintendo-console konden vinden. De hoofdagent die op deze zaak zat, ontdekte toen het brievensysteem in Animal Crossing: New Horizons en besloot een brief naar een van zijn vrienden te sturen om te proberen met de eigenaar in contact te komen. De brief zei het volgende:

Hallo,

Dit is politiebureau bij East Helping Road, Taipei. Deze Switch is verloren door zijn eigenaar en is bij ons bureau ingeleverd. Wij hebben geen andere manier om met de eigenaar in contact te komen, dus kun je ons alstublieft helpen door contact met hem op te nemen voor ons, zodat die het kan komen ophalen?

De Animal Crossing-vriend heeft met meneer Jheng contact gezocht, waardoor hij met zijn Nintendo Switch en Animal Crossing-eiland herenigd kon worden.

Animal Crossing: New Horizons is nu uit op de Nintendo Switch. Lees hier onze review over deze populaire Nintendo Switch-game.

Animal Crossing

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Intelligente politie in Taiwan.

0

Aanbevolen voor jou