Nieuws
PUBG

Taego-map nu speelbaar op testservers van PUBG

Kom weer tot leven nadat je neergeschoten bent

Geschreven door Michel Musters op
De Taego-map is nu speelbaar op de testservers van de pc-versie van PlayerUnknown's Battlegrounds.

De map is toegevoegd op de testservers via update 12.2. De map, die voorheen bekend stond als Project Tiger, is de eerste map van acht bij acht kilometer die wordt toegevoegd aan de game sinds Miramar, de eerste map die na de release van het spel is toegevoegd. Taego is gesitueerd in Korea en bevat een gevarieerd terrein met natuurlijke en stedelijke gebieden.

Zoals eerder al bleek is het op de Taego-map mogelijk om 'Comeback BR' te gebruiken. Dit is alleen beschikbaar voor squads en geeft spelers de mogelijkheid om nadat men in de eerste Blue Zone-phase zijn neergeschoten terug te keren. Men wordt dan getransporteerd naar de Comeback Arena, waar men kan vechten om weer aan het spel toegevoegd te worden.

Verder bevat Taego voor het eerst in de game ook twee verschillende soorten vogels die tactisch kunnen worden gebruikt. Ze reageren namelijk op schoten, waardoor ze als afleiding gebruikt kunnen worden. Ook zitten er nieuwe wapens in PUBG dankzij de update, waaronder de K2 assault rifle en de Mk12 DMR. Het nieuwe voertuig is een Hyundai.

Volgende week moet patch 12.2 ook buiten de testservers beschikbaar komen in de pc-versie van PUBG.

Dit artikel delen:

Lees meer

Verdwenen Call of Duty: Modern Warfare-maps keren weer terug PS Plus-gamers met Greedfall ontvangen gratis next-gen update niet
0

Reacties op: Taego-map nu speelbaar op testservers van PUBG

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.