Tactics Ogre: Reborn officieel aangekondigd, komt op 11 november

Tactics Ogre: Reborn officieel aangekondigd, komt op 11 november

Square Enix heeft Tactics Ogre: Reborn officieel aangekondigd.

De nieuwe versie van de game Tactics Ogre: Let Us Cling Together komt op 11 november uit op Steam, PlayStation 5, PlayStation 4 en Nintendo Switch. Er komt zowel een fysieke als digitale editie uit op PlayStation-consoles en Switch.

Square Enix laat weten dat de game vernieuwde graphics bevat die de artstyle van de oorspronkelijke game in ere houden. Daarnaast bevat het spel volledig ingesproken Engelse en Japanse stemmen, een soundtrack die opnieuw is opgenomen door een orkest, een verbeterd gevechtssysteem en verbeterde AI.

Afgelopen april legde Square Enix in Japan al een handelsmerk vast voor Tactics Ogre: Reborn. Eerder deze zomer lekte het bestaan van de game ook uit via een PlayStation Store-tracker. Er lekten zelfs screenshots uit. Tot nu had Square Enix de game echter niet officieel aangekondigd.

In 1995 verscheen op de Super Famicon in Japan de tactische rpg Tactics Ogre: Let Us Cling Together. In het Westen kwam de game naar PlayStation. Op PSP werd er in 2010 een remake van de game uitgebracht.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Hopelijk komen er ook versies voor March of the Black Queen (Natuurlijk vernoemd naar het oude metal nummer van Queen) en Final Fantasy Tactics is er een die ik toch echt een keer moet spelen

0
test

Oeh, hier heb ik zin in! Ken alleen de verhalen over deze, maar als groot fan van oa Into the Breach moet ik deze hebben.

0

Aanbevolen voor jou