Ubisoft heeft vandaag officiëel aangekondigd dat er in de laatste maanden van dit jaar een nieuw deel van Ghost Recon zal verschijnen. Na een aantal aanvullingen en consoleversies, is het nu eindelijk tijd voor een echte opvolger in de vorm van Ghost Recon 2.

Voor Ghost Recon 2 heeft men een compleet nieuwe 3D engine geschreven die de speler een beeld zou moeten geven van de grootschalige gevechten zoals die in de nabije toekomst plaats zullen vinden. Het spel speelt zich af in Oost Azië en zal dit maal proberen de speler emotioneel bij het verhaal te betrekken.

Ghost Recon 2 zal op PC en een aantal vooralsnog onbekende 'next gen' consoles verschijnen. Ghost Recon 2 is trouwens de eerste in een reeks van nieuwe, grootste aankondigingen van Ubisoft die de komende dagen zullen gaan plaatsvinden. Vooralsnog heeft men niet één echt originele game aankondigd dat geen sequel is of ergens anders op gebaseerd is - wij hopen alvast dat dat er nog wel aan zit te komen, al zullen we ook niet klagen over Ghost Recon 2. Hopelijk zal er snel meer over deze titel bekend worden buiten het standaard persberichtgebrabbel.