Tachtig procent van Japanse consumenten vindt 3DS duur | Gamer.nl

Tachtig procent van Japanse consumenten vindt 3DS duur | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De website GetNews.jp heeft meer dan duizend consumenten om hun mening over de handheld gevraagd. 19,2 procent vindt de 3DS 'te duur', 28,3 procent wil niet zo ver gaan, maar noemt de handheld wel 'duur'. 32,2 procent vindt de 3DS slechts 'enigszins prijzig'. In totaal vindt dus ongeveer tachtig procent van de Japanse consumenten de nieuwe handheld duur of te duur. Maar 0,9 procent vindt de 3DS 'goedkoop', terwijl 2 procent de 3DS 'enigszins goedkoop' vindt. Tot slot vindt 16,4 procent de prijs redelijk.

De 3DS komt in februari uit in Japan en de maand daarop in Europa. Er is nog geen prijs voor de 3DS in Europa bekendgemaakt. De nieuwe handheld maakt het mogelijk om 3D-beelden zonder speciale bril te bekijken. De handheld heeft zijn huidige adviesprijs voor Japan onder andere te danken aan de positieve reacties die het apparaat kreeg op de E3-beurs.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou