Nieuws

System Shock komt ook naar PlayStation 4

System Shock Remastered

Geschreven door Delano Zoon op

De reboot van System Shock, die in eerste instantie alleen naar pc en Xbox One zou komen, komt ook naar PlayStation 4. Dat zegt ontwikkelaar Night Dive Studios.

Met nog een week te gaan heeft de Kickstarter voor het maken van de System Shock-reboot al ruimschoots zijn einddoel van 900.000 dollar behaald. Er is op dit moment via Kickstarter meer dan 1 miljoen dollar opgehaald met dank aan 17.468 backers.

De grote belangstelling voor een Playstation 4-versie heeft er volgens de makers voor gezorgd dat ze met Sony zijn gaan praten over de mogelijkheden. "Na een paar weken en een hoop e-mails kunnen we System Shock ook naar PlayStation 4 brengen", liet regisseur Jason Fader weten.

Night Dive Studios heeft het personeelsaantal speciaal voor dit project flink opgeschroefd. Onder de nieuwe werknemers zijn ook een paar oudgedienden van de originele System Shock, zoals Robb Waters, de conceptartiest, en een stemactrice.

Bron: Eurogamer

Dit artikel delen:

Lees meer

Voorspel: Prominente seksuele diversiteit PS4-versie Ark: Survival of the Fittest uitgesteld
2

Reacties op: System Shock komt ook naar PlayStation 4

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • darkone76

  • 21 juli 2016 18:55
  Leuk voor de PS4 bezitters dat zij de game ook krijgen. Ik koop hem zelf voor de PC, want daar heb ik het origineel tenslotte ook grijs op gespeeld. Nou maar hopen dat ze hetzelfde sfeertje als in de oude game erin houden.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • TripleDad

  • 21 juli 2016 20:13
  Prima hoor, maar ik denk dat dit toch typisch een spel is wat het van immersie moet hebben. En dat is er gewoon meer op de PC. Anyway, hoe meer mensen er van kunnen genieten hoe beter

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.