System Shock 3-ontwikkelteam niet meer werkzaam bij studio

System Shock 3-ontwikkelteam niet meer werkzaam bij studio

Het gehele ontwikkelteam achter System Shock 3 zou niet meer werkzaam zijn bij Otherside Entertainment.

Hoewel het nog niet bevestigd is, lijkt het daardoor een mogelijkheid dat de game niet langer in ontwikkeling is. Onder andere de schrijver, regisseur en hoofdprogrammeur hebben hun ontslag bevestigd. Op het RPG Codex-forum claimt een anonieme voormalige ontwikkelaar dat heel het team ontslagen is.

Op het Otherside-forum bevestigt de voormalige community manager van de studio het nieuws van de ontslagronde. "Ik weet dat veel mensen zich zorgen maken over de status van de studio. Ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik mij niet ook druk zou maken. Ik heb een demo gespeeld van System Shock 3 en ik weet dat het Austin-team zich rot heeft gewerkt en de afgelopen maanden geweldige progressie heeft geboekt."

Tijdens GDC 2019 werd de eerste trailer van System Shock 3 getoond. Warren Spector, de geestelijk vader achter de serie, gaf een presentatie en onthulde dat de game met Unity werd gemaakt.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Jammer. Maar echt heel rouwig ben ik ook weer niet als ik eerlijk ben, System Shock was een groots iets lang geleden. Sindsdien hebben we games zoals Deus Ex en Dead Space gehad die het concept van de eerste twee delen uitermate goed uitbouwden, ik kan me niet voorstellen dat een SS3 iets nieuws zou gaan toevoegen en gewoon meer van hetzelfde was geweest. Ik zit toch eigenlijk meer te wachten op de beter speelbare versie van System Shock 1.

0

Aanbevolen voor jou