Systeemupdate Wii U voegt folders toe | Gamer.nl

Systeemupdate Wii U voegt folders toe | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Met de folder-optie kunnen gebruikers zelf categoriën aanmaken om daar games en apps in te groeperen. Zo blijven bijvoorbeeld alle demo's overzichtelijk bij elkaar, of kunnen Virtual Consoles-games voor een specifieke console in één folder gegooid worden. De folders waren al geruime tijd beschikbaar op de 3DS.

Ook zit er nu een knop op het Wii U-menu om alle downloads in één oogopslag te bekijken. Verder is het nu mogelijk om bepaalde icoontjes voor games of apps te verbergen van het snelstartmenu op de GamePad. Het Home-menu heeft tevens een nieuw design met andere lay-out. Tenslotte is de console iets stabieler gemaakt. De update kan gratis gedownload worden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou