Systeemeisen van pc-versie Saints Row bekend

Systeemeisen van pc-versie Saints Row bekend

Deep Silver en Volition hebben de systeemeisen van de pc-versie van de nieuwe Saints Row bekendgemaakt.

In de onderstaande illustratie is precies te zien wat de minimale en aanbevolen systeemeisen zijn, alsmede opties voor 'high' en 'ultra'. Zo wordt voor de aanbevolen settings aangeraden dat spelers een Intel Core i7-6700k of een AMD Ryzen 5 1500X hebben. Op die manier kan de game in 1080p op 60 fps lopen. Om het spel in 4k en 60 fps te laten lopen is een Core i5 12600 of een Ryzen 7 5800x nodig

Saints Row verschijnt aanstaande dinsdag voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en S en pc. Het spel is een reboot - dat betekent dat de gebeurtenissen uit voorgaande games niet meer onderdeel zijn van het verhaal en ook de personages uit die games niet in dit spel voorkomen.

De game draait om het bestuurbare personage The Boss, die samen met zijn crewleden Neenah, Eli en Kevin de dominante gang in Santo Ileso wil worden. In dit fictieve gebied zijn echter al drie andere bendes die de scepter zwaaien: Los Panteros, de Idols en Marshall Defense Industries. Het is aan The Boss en zijn of haar crew - en dus de speler - om die weg te concurreren dankzij het nodige geweld en allerlei criminele activiteiten.

Saints Row

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Een 3080ti voor 4k 60?! Sorry, maar als ik de graphics van de game zie krijg ik het gevoel dat de engine dan niet al te best geoptimaliseerd is. Ik speel op mijn normale 3080 zo goed als alles 4k 60 op de hoogste settings en daar zitten heel veel games tussen (ook open world) die er een stuk beter uit zien dan de Saints Row reboot.

0
test

@gusanito Precies mijn gedachte. Mijn asus tuf 3080 oc speelt alles lachend op ultra. Als hier een Ti voor nodig is klopt er iets niet.

0

Aanbevolen voor jou