Systeemeisen van pc-versie Forspoken onthuld

Systeemeisen van pc-versie Forspoken onthuld

Square Enix heeft de systeemeisen van de pc-versie van Forspoken onthuld.

In onderstaande tweet zijn de systeemeisen te bekijken. Zo heeft men een GTX 1060 nodig om de game in 720p en 30 fps te draaien. Voor ultra-settings is juist de GTX 4080 benodigd. In dezelfde tweet zijn ook diverse pc-features te lezen. Zo wordt auto-hdr ondersteund en kan een DualSense-controller gebruikt worden. In een trailer die ook hieronder is te zien worden de features benadrukt.

Square Enix laat tot slot weten dat er een update voor de PlayStation 5-demo van de game uitkomt. Het bedrijf heeft naar feedback van spelers geluisterd en wil de demo een fijnere ervaring maken. Zo kan men de functies van knoppen aanpassen, zullen vijanden die men selecteert die selectie verliezen wanneer ze buiten scherm komen en zijn bepaalde tekstformaten aangepast.

Hoofdpersonage Frey Holland is een ogenschijnlijk normale vrouw die haar omgeving kan beïnvloeden en dat kan toepassen in gevechten. In New York weet ze met haar snelheid en flexibiliteit al indruk te maken, maar wanneer ze in de fantasievolle wereld Athia terecht komt, doet ze daar een schepje bovenop.

Forspoken wordt ontwikkeld door Luminous Productions, een Square Enix-studio bestaande uit ontwikkelaars van Final Fantasy 15. De game verschijnt op 24 januari voor PlayStation 5 en pc.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

gek dat de 6800xt hier gelijk gesteld wordt met een 4080. Hier ga ik eerst even de reviews van afwachten voor ik hem koop.

0
test

Hallo, wat zijn dit nou weer voor specs? Ik heb een 3080/I9-9900K maar als ik dit zo lees zal ik in 1440p 30 fps halen. Op een pc... Volgens mij spelen mensen niet op een pc voor 30 fps. Dit is of een grote fout van degene die deze specs heeft geplaatst, of deze game is totaal niet geoptimaliseerd.

0

Aanbevolen voor jou