Systeemeisen Total War: Shogun 2 bekendgemaakt | Gamer.nl

Systeemeisen Total War: Shogun 2 bekendgemaakt | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De specificaties die een pc minimaal moet hebben om Shogun 2 te draaien zijn als volgt: een 2 Gigahertz Intel Dual Core- of 2,6 GHz Intel Single Core-proce or of een equivalente AMD-proce or met SSE2, 1 gigabyte aan RAM voor XP en 2 gb voor Vista of Windows 7, en tot slot een videokaart met 265 mb geheugen die compatibel is met DirectX 9.0c en shadermodel 3.0 ondersteunt. Het spel vereist verder voor zijn installatie 20 gigabyte vrije schijfruimte.

Aanbevolen

Daarnaast maakte Sega de aanbevolen specificaties bekend om het spel optimaal te kunnen draaien. Daarvoor wordt een tweede generatie Intel Core i5-proce or of hoger aangeraden of een equivalente proce or van AMD. De aanbevolen hoeveelheid werkgeheugen voor XP en Vista/Windows 7 is respectievelijk 2 en 4 gigabyte. Wat betreft de grafische kaart voldoet een Ati Radeon uit de HD 5000- of 6000-serie, of een soortgelijke kaart die DirectX 11 ondersteunt.

Total War: Shogun 2 is het vervolg op het in 2000 verschenen Shogun: Total War. Feodaal Japan werd ooit geregeerd door één overheid, maar is inmiddels opgesplitst in veel verschillende clans, met een voorliefde voor oorlogsvoering. De speler stapt in de schoenen van een Damyo, een leider van een clan, om zo Japan te verenigen onder de vlag van één clan.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou