Systeemeisen The Evil Within bekendgemaakt | Gamer.nl

Systeemeisen The Evil Within bekendgemaakt | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Bethesda geeft geen minimale systeemeisen aan, alleen aanbevolen systeemeisen. De uitgever waarschuwt dat een pc die niet voldoet aan de aanbevolen systeemeisen het spel niet optimaal kan draaien. In ieder geval raadt Bethesda een grafische kaart met 4 GB Video RAM aan als absolute vereiste. De aanbevolen systeemeisen zijn als volgt:

Besturing ysteem: Windows 7 of Windows 8 64-bit
Proce or: i7 met vier of meer cores
Werkgeheugen: 4GB
Grafische kaart: NVidia GeForce GTX 670 of vergelijkbaar met 4GB Video RAM
Harde schijf: 50 gigabyte (na installatie neemt het spel ongeveer 41 GB in beslag

De PlayStation 4- en Xbox One-versie van de game zijn 40 GB, de PlayStation 3- en Xbox 360-versies zijn 7 GB. De Xbox 360-versie moet verplicht op de harde schijf of een externe harde schijf geïnstalleerd worden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou