Systeemeisen Medal of Honor bekend | Gamer.nl

Systeemeisen Medal of Honor bekend | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Om de game op de minimale resolutie te kunnen spelen moeten gamers de beschikking hebben over een computer met één van de volgende drie proce oren: een Pentium D met een kloksnelheid van 3.2GHz, een Core 2 Duo met een kloksnelheid van 2.0GHz of een Athlon 64 X2. Verder is 2GB aan RAM-geheugen benodigd, een videokaart met 256MB aan geheugen en een NVIDIA GeForce 7800 GT- of  ATI X1900-chipset of beter.

Om Medal of Honor op de aanbevolen resolutie te kunnen spelen moeten gamers beschikken over een computer met een QuadCore-proce or met ee kloksnelheid van 2.0Ghz, minimaal 2GB aan RAM-geheugen, een videokaart met 512 MB aan VRAM en een NVIDIA GeForce GTX260- of ATI Raedeon 4870-chipset.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou