Systeemeisen en speciale edities van Stalker 2 onthuld

Systeemeisen en speciale edities van Stalker 2 onthuld

De systeemeisen en speciale edities van Stalker 2: Heart of Chornobyl zijn onthuld.

Hieronder volgen eerst de systeemeisen van de pc-versie van Stalker 2, te beginnen met de minimale systeemeisen:

  • Besturingssysteem: Windows 10 / Windows 11

  • Processor: AMD Ryzen 5 1600X / Intel Core i5-7600K

  • Geheugen: 8 GB

  • Graphics: AMD Radeon RX 580 8GB, NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB

  • Schijfruimte: 150 GB SSD

Aanbevolen systeemeisen:

  • Besturingssysteem: Windows 10 / Windows 11

  • Processor: AMD Ryzen 7 3700X / Intel Core i7-9700K

  • Geheugen: 16 GB

  • Graphics: AMD Radeon RX 5700 XT 8GB, NVIDIA GeForce RTX 2070 SUPER 8GB, NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti 11GB

  • Schijfruimte: 150 GB SSD

Op de officiële website kan men Stalker 2 reserveren en kiezen uit verschillende edities. Mensen die de digitale standaard editie reserveren ontvangen naast de game ook extra content, waaronder exclusieve skins voor een wapen en armor, alsmede Steam-content in de vorm van een dynamisch thema, een geanimeerde avatar en een frame voor de avatar.

Een deluxe digital edition bevat dezelfde content als hierboven beschreven, plus een digitaal artboek, de soundtrak, een extra zijmissie, een nieuw kostuum en drie wapenskins voor de singleplayercampagne, alsmede twee kostuums en drie wapenskins voor de multiplayer.

Tot slot is er een 'Ultimate Edition' voor mensen die de game digitaal willen aanschaffen. Alle bovengenoemde content zit er in, alsmede meer wapen- en armorskins, twee uitbreidingen op het verhaal en een seizoenspas waarmee men alle dlc die na release uitkomt kan downloaden.

Stalker 2
Stalker 2
Stalker 2

Qua fysieke releases is er de standaard editie die wederom exclusieve skins voor een wapen en armor bevat, alsmede stickers, een brief van de ontwikkelaar, een steelbook en een Zone Permit-souvenir. De Limited Edition bevat al het bovenstaande, alsmede een map van de spelwereld, een poster, patches, een militair merkteken en een sleutelhanger.

Dan is er nog de Collecor's Edition. Naast al het bovenstaande zit daar ook een fysiek artboek en een Stalker-figurine bij. Tot slot is er de Ultimate Edition, met al het bovenstaande, een containerlamp en een backpack.

Stalker 2
Stalker 2
Stalker 2
Stalker 2

Stalker 2 verschijnt in eerste instantie alleen op Xbox Series X en S, pc en Game Pass, aangezien het spel drie maanden console-exclusive is op Xbox. Daarna kan de game dus pas op PS5 uitkomen, al is die release nog niet officieel aangekondigd. Ook een releasedatum is nog niet bekend; de game moet ergens in 2023 verschijnen. Onlangs werd een nieuwe trailer van de game getoond; bekijk die hier.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Jezus 350 euro voor de ultimate edition en 190 voor de Collectors edition.

0

@Grimes Waar haal je die prijzen vandaan, ik zie namelijk 94 pond voor de Ultimate Edition.

0
test

@PRJCTUNKNOWN op hun website, dit gaat om fysieke edities. Klik op de Officiele website en dan boven in op P.H.Y.S.I.C.A.L vervolgens op world wide delivery.

0
test

@Grimes Misschien steun je er automatisch de Oekraine mee?

0

@Keesje_NLNL Via belasting centen vast wel, maar dat doe je met onze belasting centen ook

0

@Grimes En de rugzak kan net zo makkelijk zo'n Fallout 76 oplichterij worden. Nog geen echte gameplay en ze melken de hype nu al voor pre-orders

0
test

Ik zit meer op deze titel te wachten dan op Starfield, maar wellicht gaat die laatste mij nog verrassen. Wie had gedacht, een deel 2 van STALKER :-D, kan niet wachten

0

Aanbevolen voor jou