Het Formule 1 seizoen is alweer afgelopen dit jaar en iedereen die geen rood petje op heeft zal daar vrede mee hebben, want de spanning was ver te zoeken natuurlijk. Daarom zullen vele F1-fans voor enige spanning maar zelf achter het stuur moeten kruipen.

Het 3de deel uit de zeer gerespecteerde Racing Simulation-serie van Ubi Soft staat geplanned op 5 December. De PC versie wel te verstaan, PS2 en GameCube bezitters moeten wachten tot volgend jaar.

Erg verrassend zijn de zeer lage (minimale) systeemeisen aan het spel, alhoewel je wel weer 128 mb RAM nodig hebt om de boel een beetje gladjes te laten draaien. De screenshots zien er in ieder geval gelikt uit.Here is the official minimum system requirements for upcoming Ubi Soft's Racing Simulation 3.

- Windows 95, 98, 2000, ME, XP

- Pentium II 400 Mhz or better

- 16 MB Video Card with 3D Accelerator

- 128 MB of RAM

- DirectX 7.0

- DirectX compatible 16 Bit sound card

- 10x CD-ROM drive or faster De 46 screenshots laten oa. verschillende rook en vuur effecten zien van behoorlijke kwaliteit. Ook valt meteen op dat de wagens er een beetje raar uitzien en dat klopt, want UbiSoft had er niet genoeg geld voor over om de FIA licentie te kopen. Dus krijgen we een mix van CART en Formule 1 wagens in felle kleuren.