Systeemeisen Bulletstorm bekendgemaakt | Gamer.nl

Systeemeisen Bulletstorm bekendgemaakt | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De specificaties die een PC minimaal moet hebben om Bulletstorm te draaien zijn als volgt: een Intel Core 2 Duo-, AMD Athlon- of equivalente proce or met minimaal 1,6 Gigahertz, 1,5 gigabyte aan werkgeheugen, 9 gb harde schijfruimte en tot slot een videokaart met 256 mb videogeheugen die DirectX 9.0c ondersteunt, zoals de NVIDIA GeForce 7600 GS en ATI Radeon HD 2400 Pro, of beter. 

Aanbevolen

Daarnaast maakte Epic de specificaties bekend die nodig zijn om het spel optimaal te kunnen draaien. Daarvoor is een QuadCore-proce or met 2.0 GHz nodig, 2 gb aan werkgeheugen en als videokaart een kaart met 512 mb videogeheugen, zoals de NVIDIA GeForce GTX260 of ATI Radeon 4870, .  

Bulletstorm staat gepland voor 25 februari. Bij de speciale uitvoering van het spel zit een code die toegang geeft tot de multiplayerbèta van Gears of War 3.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou