Het besluit om Logan's Shadow uit te brengen op PlayStation 2 komt voornamelijk vanwege de goede kritieken van de pers op de game, zo meldt uitgever Sony. "Na Syphon Filter: Dark Mirror was ons doel een nieuw hoofdstuk in de reeks met Gabe Logan in de hoofdrol te maken", aldus John Garvin, creative director bij Sony Bend Studio. De overzetting naar de PlayStation 2 is volgens hem een natuurgetrouwe overzetting, met een aantal extra's om de PlayStation 2-spelers enthousiast te krijgen. Logan's Shadow komt op 1 juni uit in Amerika, er is nog geen Europese releasedatum bekendgemaakt.

Als extra voor de PlayStation 2-versie wordt er onder andere een 'snap' knop toegevoegd, waarmee de speler gemakkelijk dekking kan zoeken. Ook wordt de extra analoge stick volledig gebruikt en is de overgang tussen vuist- en schietgevechten soepeler gemaakt. Niet alleen de besturing is veranderd, ook de graphics zijn gepolijst. Zo wordt de resolutie van textures hoger gemaakt en zijn de effecten mooier.

 

Logan's Shadow

Syphon Filter: Logan's Shadow is een actiegame die vanuit de derde persoon wordt gespeeld. De game draait vooral het geruisloos proberen omleggen van tegenstanders met sluipwerk en verscheidene gadgets. Regelmatig gaat dit echter minder geruisloos en moeten spelers vertrouwen op machinegeweren en andere vuurwapens.