Switch-versie Warface heeft in maand tijd een miljoen spelers

Switch-versie Warface heeft in maand tijd een miljoen spelers

De Switch-versie van free-to-play shooter Warface heeft in een maand tijd een miljoen spelers aangetrokken.

De game verscheen in de tweede helft van februari plotseling op de Switch. Een maand later werd de miljoen geregistreerde spelers behaald, met een gezamenlijke speeltijd van 83.000 dagen. Spelers hebben samen 1.285.309 PvE-missies en 495.387 PvP-wedstrijden gespeeld.

Warface is de eerste Switch-game die op de CryEngine draait. Het spel loopt docked in 30 frames per seconde en 720p. Daarnaast bevat de game gyro-besturing, HD-rumble en voice chat. De online game is speelbaar zonder Switch Online-abonnement. Crytek gaf de game in 2013 al uit op pc, waarna het in 2018 op PS4 en Xbox One uitkwam.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Leuk spel. Toch een waarschuwing voor geinteresseerde spelers. Dit is pay to win op zn ergst. Op de xbox gespeeld maar ik verloor alle interesse doordat je steeds zonder levens kwam te zitten en deze heel handig voor dikke prijzen werden aangeboden in de store van de game..... Het spel is ook zo gemaakt dat je steeds op rare manieren levens verliest en de moeilijkheidsgraad staat vrij hoog... Je hebt ook binnen 10 uur spelen de sterkste gear voor je poppetje bij elkaar maar deze kun je niet steeds aantrekken omdat de reparatiekosten veeel hoger liggen dan de opbrengst per missie. Wil je de beste wapens: 1 voor 22 euro, 5 voor 100 euro... Online leg je het compleet af tegen iemand die met zo'n gouden wapen speelt. Tenzij je diegene in zn rug weet te pakken en hij er nix van bakt. Jammer want de gameplay is erg goed en vooral de spec ops missies zijn erg leuk met vrienden.

0
test

@melody Helemaal met je eens.Ik ben dit spel gaan spelen nadat Ghost recon online stopte en in het begin viel het nog mee,speel nu alleen de bonus games nog om wat geld te pakken.Daarbij kan je is dit spel ook alleen in rang stijgen,waar door je alleen tegen hoge rangen kan gamen.

0
test

Hoe weg ik ook van de switch ben, ik vind ergens 720p eigenlijk niet meer kunnen voor docked. Het is nota bene 2020. Ik snap dat dat ding niet de krachtigste is, maar soms als er spellen zijn die er gewoon kut uit zien docked denk ik kom op....

0
test

@Millman7 idd en daarbij met 30 FPS online??

0

Aanbevolen voor jou