Switch-versie van Remnant: From the Ashes aangekondigd

Switch-versie van Remnant: From the Ashes aangekondigd

De third-person shooter Remnant: From the Ashes komt naar Nintendo Switch.

Dat hebben uitgever THQ Nordic en ontwikkelaar Gunfire Games aangekondigd. Een precieze releasedatum is nog niet bekend, maar het spel moet "binnenkort" zowel fysiek als digitaal voor de hybride console beschikbaar komen.

Remnant: From the Ashes is een co-op-shooter voor drie spelers die zich afspeelt in een post-apocalyptische wereld waarin mythische monsters rondwanen. Het spel werd positief ontvangen - mede dankzij de invloeden van genres als roguelikes en soulslikes - en is verkrijgbaar op pc, PS4 en Xbox One. Ook is er een update voor PS5 en Xbox Series uitgekomen. 

Onlangs werd het vervolg Remnant 2 voor pc, PS5 en Xbox Series X en S aangekondigd. Hierin schieten spelers er weer op los tegen dodelijke monsters en eindbazen. Dat kunnen ze alleen of met z'n vieren doen.

Het origineel scoorde een 8,5 op Gamer.nl: "Remnant: From the Ashes speelt leentjebuur bij heel veel populaire games, maar staat dankzij goede schiet- en co-op-actie geheel op zichzelf."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nice, probleem is alleen dat dit soort games al heel snel lege lobby’s hebben op de Switch. Buiten de Nintendo ganes zelf en een paar andere zoals Fornite en Rocket League zijn de meeste 3rd party games binnen een paar weken online al uitgestorven.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor klopt

0

Aanbevolen voor jou