Switch-versie van Doom is 720p in dock- en handheld-modus | Gamer.nl

Switch-versie van Doom is 720p in dock- en handheld-modus | Gamer.nl

Bethesda meldt dat Doom voor Nintendo Switch zowel in dock- als handheld-modus een resolutie van 720p heeft.

De uitgever geeft aan dat de dock-modus alleen anders lijkt, omdat het spel dan op een groter scherm gespeeld wordt. Doom voor Nintendo Switch is dus altijd 720p.

Ook vertelde Bethesda aan RollingStone dat Doom draait met 30fps:
"De technologie waarmee Doom is ontwikkeld is ontzettend aanpasbaar. We hebben gekozen voor een consistente 30fps voor de game, zodat deze altijd vloeiend blijft lopen, ook tijdens de zwaardere momenten wat weergave betreft."

Eerder werd bekend dat de fysieke Switch-versie van Doom niet de multiplayer bevat, maar alleen de singleplayer. Dit is de enige manier om de game op een cartridge met een capaciteit van 16GB te laten pa en. De multiplayer is vervolgens gratis te downloaden. Deze versie van Doom heeft geen SnapMap.

Doom komt dit jaar rond de feestdagen uit voor Nintendo Switch. Bethesda brengt ook The Elder Scrolls 5: Skyrim en Wolfenstein 2: The New Colo us naar de console van Nintendo. De producer van The Evil Within 2, de horrorgame die tevens wordt uitgegeven door Bethesda, heeft ook gezegd intere e te hebben in een Switch-versie.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou