Switch-versie Skyrim Anniversary Edition krijgt leeftijdskeuring in Europa

Switch-versie Skyrim Anniversary Edition krijgt leeftijdskeuring in Europa

Pan European Game Information (PEGI) plaatst een leeftijdskeuring voor de Nintendo Switch-versie van The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition.

Op de website van PEGI staat een leeftijdskeuring van 18+ bij het spel The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition, met daarbij de opmerking dat het spel geweld bevat. Dat is niet nieuw, maar de vermelding van een Nintendo Switch-versie van de uitgave van het spel is dat wel. Er staat ook een releasedatum bij: 31 augustus van dit jaar.

De Nintendo Switch-versie van de Anniversary Edition is echter nog niet officieel bevestigd door ontwikkelaar Bethesda. In mei van dit jaar dook ook al een leeftijdskeuring voor het spel op bij de Taiwanese tegenhanger van PEGI. Die vermelding werd snel weer offline gehaald.

De Anniversary Edition kwam eind november 2021, exact tien jaar na het uitkomen van het originele spel, uit voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S. De editie bevat bovenop de basisgame alle content die sinds 2011 ervoor is uitgebracht, waaronder de uitbreidingen, en content uit de Creation Club. 

Skyrim Anniversary Edition Nintendo Switch leeftijdskeuring

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Gaaf! Hier zit ik echt al heel lang op te wachten! /s

0
test

Hmm heb de game nog steeds niet voor de Switch. Misschien deze versie dan alhoewel niet voor de volle mep.

0

Aanbevolen voor jou