Switch-versie Metroid Prime Trilogy is mogelijk al af

Switch-versie Metroid Prime Trilogy is mogelijk al af

Er bestaat mogelijk een Switch-versie van Metroid Prime Trilogy en de collectie zou zelfs al af zijn.

Dat meldt Imran Khan, de senior editor van de Amerikaanse uitgave Game Informer, op Twitter. Volgens hem bestaat er een Switch-versie van Metroid Prime Trilogy. Hij zou zelfs al af zijn en Nintendo zou wachten op het juiste moment om de collectie aan te kondigen. Dat had eigenlijk in december vorig jaar moeten gebeuren, maar deze aankondiging zou uitgesteld zijn. Nintendo heeft vooralsnog niets bevestigd.

Vorige week liet het bedrijf wel weten dat de ontwikkeling van Metroid Prime 4 bij een onbekende ontwikkelaar is gestopt en opnieuw wordt gestart bij Retro Studios, de ontwikkelaar van de drie Metroid Prime-games. Dit betekent waarschijnlijk dat het nog jaren duurt voordat de in 2017 aangekondigde game af is. Khan laat op Twitter weten dat Retro Studios zelf een demo ontwikkelde van Metroid Prime 4 en die aan Nintendo liet zien, waarna de Amerikaanse ontwikkelaar met Metroid Prime 4 aan de slag mocht.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Nice! Wel weeeer een remake

0
test

@fonsrutte port, er is helemaal niets aan verbeterd of opnieuw gemaakt. dus is t gewoon een port.

0
test

@darkmanwls en die hadden we al op de Wii. Weet niet of ik deze nogmaals ga aanschaffen. Wacht wel rustig op deel 4. Tot aan dat deel komt er nog genoeg uit.

0
test

@darkmanwls Hoe weet je nu al dat er niks aan veranderd is? De aankondiging is er nog niet en die knakker van gameinformer meld niet dat er wel of niks is aangepast. Ok het is wel Nintendo stijl om niets te veranderen maar om dat nu al als een feit aan te nemen is ook wel voorbarig vind je zelf niet?

0

@darkmanwls nog erger

0

Aanbevolen voor jou