Nieuws

Switch-versie Life is Strange: True Colors verschijnt begin december

Exacte releasedatum nog onbekend

Geschreven door Jacco Peek op
De Nintendo Switch-versie van Life is Strange: True Colors verschijnt 'begin december'.

Dat meldt ontwikkelaar Deck Nine op Twitter. De game zou aanvankelijk afgelopen zomer verschijnen, maar werd uitgesteld naar later in 2021. In de tweet is ook een eerste screenshot van de Switch-versie te zien.

Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

Life is Strange: True Colors verscheen eerder voor PlayStation, Xbox en pc. In de game volgen spelers Alex Chen, die terugkeert naar het dorpje Haven Springs. True Colors betreft het eerste deel dat niet in episodes is uitgegeven en bevat een open wereld.

Erwin Vogelaar gaf de game in zijn review op Gamer.nl een 8,5: 

"Life is Strange: True Colors vertelt een mooi verhaal over rouw en empathie. Het schrijf- en acteerwerk is duidelijk van een hoger niveau vergeleken met de vorige delen in de serie, en omdat we alle hoofdstukken in één keer kunnen spelen komt het emotionele verhaal beter binnen. Toch had er best wat meer pit in de dialogen mogen zitten om onze aandacht erbij te houden."

Begin volgend jaar verschijnt ook de Life is Strange Remastered Collection. Die bevat een geüpgradede versie van Life is Strange en Life is Strange: Before the Storm. 

Dit artikel delen:

Lees meer

Uncharted-film verschijnt op 18 februari, eerste trailer vrijgegeven Nieuw patent Sony laat spelers betalen om anderen uit games te verwijderen
0

Reacties op: Switch-versie Life is Strange: True Colors verschijnt begin december

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.