Nieuws
Guardians of the Galaxy

Switch-versie Guardians of the Galaxy bevestigd

Game was eerder al voor andere systemen aangekondigd

Geschreven door Michel Musters op
De nieuwe Eidos-game Guardians of the Galaxy komt ook naar de Nintendo Switch.

Dat werd tijdens de Nintendo Direct vanavond onthuld. Het spel werd vorige week al aangekondigd door Square Enix voor andere consoles en pc. Op Switch draait de game via de cloud.

Guardians of the Galaxy is gebaseerd op de gelijknamige comicreeks en biedt een origineel verhaal met Star-Lord, Gamora, Drax, Rocket en Groot in de hoofdrollen. De game is volledig gericht op de singleplayerervaring en bevat geen microtransacties, dlc of coöperatieve modi.

Spelers spelen als Star-Lord, die beschikt over zijn raketschoenen en pistolen. Tijdens gevechten is het daarnaast mogelijk om vaardigheden van Guardians in te zetten om zo combo's uit te voeren. Zo beschikken sommige teamleden over aanvallen die de stagger-balk van vijanden verhogen, waardoor de tijdelijk verlamd kunnen raken.

Guardians of the Galaxy speelt zich af op verschillende planeten, die spelers bezoeken met de Quinjet. Tussen de actie door schotelt de game verschillende keuzes voor - soms in de vorm van dialoogopties - die gevolgen hebben voor het verloop van bepaalde situaties.

Guardians of the Galaxy verschijnt op 26 oktober voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, pc en Nintendo Switch.

Guardians of the Galaxy

Dit artikel delen:

Lees meer

Mario Party Superstars onthuld Life is Strange Remastered en True Colors komen naar Switch
0

Reacties op: Switch-versie Guardians of the Galaxy bevestigd

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.