Nieuws

Switch-versie Dragon Ball Xenoverse 2 komt in herfst naar Japan, bevat campaign eerste deel

Kamehameha's maken met je Joy-Cons

Geschreven door Jacco Peek op
Update: Bandai Namco US heeft op Twitter bekendgemaakt dat Dragon Ball: Xenoverse 2 in de herfst ook in het westen gelanceerd wordt voor de Nintendo Switch. Verder maakte Bandai Namco US een aantal features van de Switch-versie bekend die afgelopen week bekend werden gemaakt. Lees hieronder de tweet en het oorspronkelijke bericht voor meer informatie.

Oorspronkelijk bericht: Bandai Namco heeft via het Japanse tijdschrift V-Jump aangekondigd dat Dragon Ball Xenoverse 2 deze herfst naar de Switch komt in Japan. De game heeft een aantal extra's ten opzichte van de andere versies, zoals de volledige campaign van het eerste deel.

Het verhaal uit de eerste Xenoverse bevat de Time Patrol-verhaallijn en zal slechts tijdelijk beschikbaar zijn. Andere extra's zijn een co-op modus via een lokaal netwerk, ondersteuning voor splitscreen met twee Joy-Cons en motion controls om aanvallen te doen, zoals de Kamehameha.

Spelers die de game vroeg kopen krijgen een code die toegang geeft tot meer dan zeventig personages bij aanvang van de campaign. V-Jump liet ook weten dat de volgende dlc-personages voor de PlayStation 4- en Xbox One-versies Fused Zamasu en Super Saiyan Blue Vegito zijn.

Het is nog niet bekend wanneer Dragon Ball Xenoverse 2 in het Westen naar de Nintendo Switch komt.

Bron: Gematsu

Dit artikel delen:

Lees meer

Live om 20:30: PlayerUnknown's Battlegrounds Duelmodus aangekondigd voor Quake Champions
0

Reacties op: Switch-versie Dragon Ball Xenoverse 2 komt in herfst naar Japan, bevat campaign eerste deel

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.