Switch-versie Call of Duty WW2 vermoedelijk in de maak | Gamer.nl

Switch-versie Call of Duty WW2 vermoedelijk in de maak | Gamer.nl

Call of Duty WW2 komt mogelijk naar de Switch. Activision heeft hun href="https://www.callofduty.com/nl/">officiële website </a>geüpdatet met de mogelijkheid om een Nintendo-account aan hun games te linken. Ook heeft ontwikkelaar Beenox, die verantwoordelijk was voor Nintendo-ports van eerdere Call of Duty's, een Tweet geplaatst die onthult dat ze werken aan een militaire shooter.

Voorheen was het enkel mogelijk om een PSN-, Xbox Live of Steam-account te koppelen op de website van Call of Duty, maar recent is hierbij een Nintendo-account verschenen. De knop verschijnt onder "mijn profiel" bij het inloggen en wijst op een mogelijke Switch-versie van Call of Duty WW2.

Daarnaast heeft ontwikkelaar Beenox een Tweet geplaatst die onthult dat we bezig zijn met de ontwikkeling van een militaire shooter: We hebben twee vertegenwoordigers van het Canadese leger om ons te vertellen over hun ervaringen!"

De ontwikkelaar werkte eerder aan verschillende ports van Call of Duty games voor de vorige generatie consoles en aan verschillende Nintendo-games van Activision, zoals Skylanders.

Call of Duty WW2 verschijnt op 3 november. Lees hier alles over de game.

Media has no description
Zou jij Call of Duty: WW2 op een Switch spelen?
Ja!
Nee!
Mi chien
Zie mijn bericht in de comments
Quotes 2 Know
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou