Nieuws
Apex Legends

Switch-versie Apex Legends uitgesteld naar volgend jaar

Steam-versie verschijnt op 4 november

Geschreven door Michel Musters op
De Switch-versie van Apex Legends is uitgesteld naar 2021.

Dat hebben Electronic Arts en ontwikkelaar Respawn Entertainment aangekondigd. De Switch-versie stond eigenlijk voor dit jaar gepland, maar dat is niet meer haalbaar. "Om recht te doen aan het spel en er een geweldige ervaring van te maken die Switch-spelers verdienen, heeft ons team meer tijd nodig. Dit jaar bevat onverwachtse nieuwe uitdagingen, om het mild uit te drukken, en we willen niets overhaasten." In de update wordt benadrukt dat Apex Legends op de Switch meteen op lancering cross-play en seizoenscontent krijgt.

Verder laat Respawn weten dat Apex Legends vanaf 4 november op Steam verkrijgbaar is. Op die dag begint ook het zevende seizoen van de game. Mensen die het spel nu op Origin spelen kunnen straks gemakkelijk naar Steam schakelen, waarbij alle progressie wordt meegenomen. Steam-spelers ontvangen in het zevende seizoen ook exclusieve geweren-charms geïnspireerd door Half-Life en Portal.

Dit artikel delen:

Lees meer

Little Nightmares 2 krijgt trailer om Halloween te vieren Black Ops Cold War heeft exclusieve Zombies-modus op PlayStation
0

Reacties op: Switch-versie Apex Legends uitgesteld naar volgend jaar

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.