Switch-versie Alien: Isolation verschijnt volgende maand

Switch-versie Alien: Isolation verschijnt volgende maand

Nintendo heeft bevestigd dat Alien: Isolation vanaf 5 december 2019 speelbaar is op de Nintendo Switch.

Eerder dit jaar werd de trailer van de Switch-versie onthuld. De trailer bracht de boodschap dat het spel, gebaseerd op de film-serie, dit jaar nog wordt uitgebracht voor de nieuwste console van Nintendo. Alien: Isolation volgt het verhaal van Amanda Ripley en speelt zich vijftien jaar na de gebeurtenissen uit de film Alien af.

Isolation is een stealth- en survivalgame met een hoog horror-percentage. Een groot deel van de game heeft te maken met het ontwijken en uitdenken van monsters.

De horrorgame van Creative Assembly laat spelers rondlopen terwijl een Xenomorph jacht op hun maakt. Het spel wordt door veel gamers als een van de engste games ooit beschouwd. Daarbij weet het de sfeer van de eerste films goed over te brengen in de game.

Watch on YouTube

Alien: Isolation is vanaf 5 december speelbaar op Nintendo Switch

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Alien : Invasion?! Damn, ik dacht heel even aan een sequel voor Isolation, zeker aangezien Alien : Blackout zo'n gedrocht van een spel voor mobiel bleek te zijn.

0
test

Kom nou gewoon eens met een VR versie, er was al veel werk verricht hierin, dus met 1 developer kan dit redelijk snel en goedkoop verder afgemaakt worden en dan als betaalde DLC verkopen.

0
test

@SuperDre Ik dacht dat de game van nature al VR compatible was? Zal ik me wel vergissen dan.

0
test

@SuperDre Die zou ik graag eens willen spelen! Plat was 'ie al redelijk spannend, ik kan me indenken dat VR 'm echt doodeng maakt! :)

0

Aanbevolen voor jou