Switch-versie AC: Black Flag en Rogue lanceren 6 december

Switch-versie AC: Black Flag en Rogue lanceren 6 december

Assassin's Creed: Black Flag en Rogue voor de Switch hebben een releasedatum gekregen. De games worden als één geheel uitgegeven op 6 december.

Tijdens de Nintendo Direct eerder dit jaar werd onthuld dat de twee populaire Assasin's Creed-games worden omgezet naar de Switch. Inmiddels is bekendgemaakt dat beide spellen als geheel worden uitgegeven onder de naam The Rebel Collection.

Black Flag werd in 2013 voor het eerst gelanceerd en nu, zes jaar later, wordt de game opnieuw uitgebracht. De game vertelt het verhaal van de beruchte piraat Edward Kenway en speelt zich af in de 18e eeuw in het Caribisch gebied.

Rogue zag in 2014 voor het eerst daglicht en ook dit verhaal speelt zich af in de 18e eeuw. De game richt zich op Shay Patrick Cormac, een voormalige Assassin die Templar geworden is nadat hij werd verraden door zijn kameraden.

Beide games spelen zich af in een fictieve geschiedenis van gebeurtenissen uit de echte wereld en volgen de eeuwenoude strijd tussen de Assassins en de Templars. Assassin’s Creed Rogue kreeg in 2018 al een remaster voor PlayStation 4 en Xbox One en wordt in december dus voor de derde keer uitgebracht.

Watch on YouTube

The Rebel Collection is vanaf 6 december speelbaar voor Nintendo Switch.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik vond black flag een mooi sfeertje hebben. Die ik in mijn geval naderhand niet meer heb gezien. Voor mij is deze collectie daarom interessant.

0

Aanbevolen voor jou