Switch Pro gaat volgens retailer 399 euro kosten

Switch Pro gaat volgens retailer 399 euro kosten

Het nog niet aangekondigde nieuwe model van de Nintendo Switch gaat volgens een Franse retailer 399 euro kosten.

De Franse retailer Centro plaatste kort een nieuw Switch-model online - de pre-orders zouden aanstaande vrijdag openen. Hoewel het model inmiddels weer van de website is afgehaald, werd het wel op social media gedeeld. Centro lekte eerder al het bestaan van de aankomende remakes van Pokémon Diamond en Pearl.

Als de prijs van 399 euro correct is, dan gaat het om een toename van ongeveer 100 euro ten opzichte van het standaard model - al wordt de Switch in Nederland over het algemeen voor ongeveer 329 euro verkocht.

Het nieuwe Switch-model is nog niet aangekondigd door Nintendo, maar Bloomberg meldde vorige week dat het apparaat nog voor E3 - dat eind volgende week begint - onthuld wordt, zodat uitgevers hun games voor het systeem kunnen tonen. Het apparaat zou een oled-scherm hebben en 4k-graphics kunnen weergeven. De nieuwe Switch zou vervolgens in september of oktober lanceren.

Volgens de laatste geruchten wordt de nieuwe Switch in de loop van morgen onthuld. Op Amazon Mexico was kort te zien dat de pre-orders daar op vrijdagochtend 7:00 uur Nederlandse tijd live gaan. Nintendo heeft vooralsnog niets bevestigd, ook niet dat het nieuwe model überhaupt bestaat.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Afhankelijk van de verbeteringen zal dat bepalen of het een schappelijke prijs is, maar dat geeft ook het vermoeden dat dit apparaat naast de huidige 2 modellen zal blijven bestaan. Overigens zijn er retailers (mediamarkt) die zoiezo al 399 vragen voor de huidige switch. Daar zal die wel 500 gaan kosten, iets met niet gek 😜

0
test

400 euro lijkt me aan de hoge kant maar niet als je de dock daar dan ook bij krijgt... Maar het is wel echt Nintendo omdat gewoon apart te verkopen we zullen het zien.

0
test

@Baroness Nou ja als de nieuwe Switch met de oude dock werkt dan zou dat best kunnen want veel mensen upgraden toch en zo is dat enigzins betaalbaar voor die groep. En voor mensen die voor het eerst een Switch kopen, ja die hebben helaas die kosten wel.

0
test

@bigds9fan ja maar als de geruchten kloppen komt er een nieuwe dock waardoor die 4K mogelijk word en zonder die dock dus ook geen 4K maar neem het met een korrel zout (en peper).

0

@Baroness ik neem aan dat die prijs inclusief dock is. Anders is die prijs echt veel te hoog. Denk dat je de nieuwe dock ook nodig hebt voor 4k weergave.

0
test

@Tinus Tussengas-1 Nintendo heeft het nog niet officieel naar buiten gebracht maar het klinkt allemaal wel erg aannemelijk. Dan bespaar je weer op de batterij, en heb je alleen 4K via je tv scherm wat al heel mooi zou zijn!. En hopelijk 1080p 60 Fps in handheld mode een mens mag toch dromen.

0
test

@Baroness Ik zie regelmatig de huidige versie voor 389 gaan dan valt deze prijs nog wel mee

0
test

@RIOdeMIO Ja je hebt gelijk 400 euro valt eigenlijk reuze mee.

0

Aanbevolen voor jou