Nintendo Switch heeft toch een activity log | Gamer.nl

Nintendo Switch heeft toch een activity log | Gamer.nl

De Nintendo Switch blijkt toch een activity log te hebben die bijhoudt wanneer en hoeveel uren games gespeeld zijn. Het is onduidelijk wanneer de informatie opduikt in het profiel van spelers.

Andre Segers van GameXplain liet gisteren op Twitter weten dat zijn activiteiten na ongeveer een week bij werden gehouden. In het profiel van de Nintendo Switch wordt na een aantal dagen per gebruiker het aantal gespeelde uren getoond, in plaats van wanneer de game voor het laatst gespeeld is.

Polygon meldde ook dat het aantal gespeelde uren opdook. De activity log geeft echter geen exact aantal uren, maar een schatting van het minimale aantal. Ook lijkt er geen vaste periode te zijn waarna de informatie verschijnt en kan de activity log van vrienden ook bekeken worden via de vriendenlijst.

Voor spelers die de informatie nog niet kunnen vinden in het profiel, is het ook mogelijk om in te loggen via de parental controls-app van Nintendo. Dit is te vinden onder "Time Played" Het nadeel hiervan is echter dat er slechts per dag kan worden gekeken.

Media has no description
Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou